Onderhoud!


Steeds vaker krijgen wij de vraag of u uw fabrieksgarantie behoud als u uw auto bij Car-Making Autoservice laat onderhouden?
Jazeker, in Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. Car-Making Autoservice heeft toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud.
Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, u hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.

Als u uw auto bij Car-Making Autoservice in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact.
Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo'n geval kunt u uw auto gewoon bij Car-Making Autoservice brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U kunt dus altijd bij ons terecht en U behoudt altijd de fabrieksgarantie.


Bovendien zal Car-Making Autoservice u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat wij niet merkgebonden zijn.

Onderhoud van uw auto betaalbaar en goed!
Regulier onderhoud! Voorkomen is beter dan genezen! Regulier onderhoud aan uw auto is van groot belang. Wie zijn auto regelmatig laat controleren verkleint de kans op pech en begeeft zich onder veilige rijomstandigheden. Om uw auto in de juiste conditie te houden adviseert Car-Making regelmatige controle en regulier onderhoud. Hierdoor kunnen vaak defecten in een vroeg stadium worden herkend en verholpen, hierdoor kunnen onnodig grote en dure reparaties worden voorkomen.
Uw auto-onderhoud laten uitvoeren bij Car-Making is een verstandige keuze.


Onderhoudsbeurten: Grote beurt

Met de 'grote beurt' van Car-Making bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico's neemt. De 'grote beurt' wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieks-specificaties. Daarnaast is de focus altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen. Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koel- en ruitensproeiervloeistof worden gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Car-Making komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Laat u een 'grote beurt' bij ons uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!


Onderhoudsbeurten: Kleine beurt

Met 'de kleine beurt' wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen, naast de standaard werkzaamheden wordt de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers, accu, interieurfilter, alle vloeistoffen en waar nodig worden de vloeistoffen bijgevuld).

De prijs van een kleine beurt is afhankelijk van het autotype maar altijd scherp geprijsd!

 
 
belknop