Wat is duurzaamheid voor Carmaking Autoservice?


De auto is onlosmakelijk verbonden met de brandstof die erin gaat en de emissies die eruit komen. Duurzame mobiliteit gaat over het reduceren van emissies in de keten. Je kunt de ontwikkelingen van nieuwe technieken in de autobranche niet meer loskoppelen van de ontwikkelingen van alternatieve brandstoffen. Als we de totale emissies willen reduceren moeten wij samenwerken in de keten.

Strategie
Duurzaamheid kan alleen een succes worden als wij samenwerken. Onze duurzaamheidsstrategie is ontwikkeld vanuit klantperspectief en onze eigen verantwoordelijkheid als bedrijf. Zo maken wij onder andere gebruik van groene stroom, ledverlichting en worden verpakkingsmaterialen en papier gerecycled.

Ons doel
Het bieden van totale oplossingen voor onze klanten, gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu, zonder de duurzaamheid binnen ons eigen bedrijf uit het oog te verliezen. Zo geven wij onder andere onze klanten de mogelijkheid te kiezen voor nieuwe-, gebruikte- of gereviseerde onderdelen. Dit niet alleen om voor de klant de kosten te drukken, maar zeker ook om het milieu te ontlasten.

Betrokken
Betrokken ondernemen is belangrijk binnen Carmaking Autoservice om kennis te delen en zo de toekomstige automonteurs verder te ontwikkelen, maar ook onze inzet te tonen voor goede doelen. Wij zijn zeer betrokken bij vele goede doelen en verenigingen in de regio zoals voetbalvereniging ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bosh Car Service
Carmaking Autoservice maakt deel uit van het Bosch Car Servicenetwerk, met ongeveer 400 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland voor de particuliere en zakelijke automarkt. Als aangesloten bedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer.
“Daardoor is Carmaking Autoservice in staat volledig onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief.