APK-Keuring (Algemene Periodieke Keuring)


Is uw auto toe aan de APK? Laat dan uw auto keuren bij de APK specialist. De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.Wij heten u daarvoor hartelijk welkom.Maak een afspraak en wij zullen u kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van dienst zijn.

De overheid heeft de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren: is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd?

De APK-keuring is een momentopname. Het label "APK-goedgekeurd" is absoluut geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed, regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk. En mocht blijken dat voor een APK goedkeuring een eventuele reparatie noodzakelijk is dan ontvangt u van ons altijd een prijsopgave vooraf!

Algemene Periodieke Keuring (APK)
Wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming! Wij bellen altijd indien reparaties noodzakelijk zijn om een APK goedkeuring te verkrijgen.

Bij Car-Making is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een 'grote beurt'.

Bij een combinatie voeren wij de APK keuring namelijk GRATIS voor u uit.

U bespaart zo tijd en geld!
Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd.


 
 
belknop